Over ons

History

Ipex is marktleider in het drukken en beheer van variabele informatie en biedt oplossingen op maat aan voor de personalisering, identificatie en de traceerbaarheid van producten.

Ipex werd opgericht in 1986 toen de barcode zijn intrede deed in België. Het bedrijf evolueert onophoudelijk in het beheer en de behandeling van variabele gegevens.

Ipex onderscheidt zich door een IT-beheer van gegevens in drie productassortimenten aan te bieden

  • De labels
  • De transactionele documenten
  • De promotiedocumenten

Ipex beschikt over krachtig IT-materiaal en een sterke IT-dienst om zijn ontwikkelingsstrategie te behouden.

Software voor personalisering en behandeling van gegevens

Materiaal voor drukken en afwerken (drukwerk en omslagen) van transactionele en promotiedocumenten)

Materiaal voor het drukken en coderen van labels


Dankzij zijn competenties telt Ipex onder zijn klanten zowel kleine en middelgrote als grote ondernemingen die in het binnen- of buitenland actief zijn.

Met 30 jaar ervaring en zijn referenties in diverse sectoren neemt Ipex een unieke plaats op de markt in.

Kwaliteitsproces

Ipex besteedt bijzondere aandacht aan kwaliteit, zowel van haar geleverde diensten als van de vervaardigde producten. Dit kwaliteitsbeleid werd overigens beloond met de verwerving van het ISO9001®-certificaat. Dit certificaat is op aanvraag beschikbaar.

Sociale bedrijfsverantwoordelijkheid

Naast de aandacht die besteed wordt aan de kwaliteitsprocessen, was het naleven van de leefmilieu- en samenlevingsnormen altijd al één van de belangrijkste waarden van Ipex. De medewerkers, de klanten en de partners van Ipex zijn zich bewust van deze doelstelling, die wordt toegepast op de verschillende niveaus van de onderneming.

Filosofie - waarden

De filosofie van IPEX is altijd gebaseerd op de slogan ‘Tailor Made’. Zo benadrukken we de souplesse en het zoeken naar gepersonaliseerde oplossingen voor elke klant.

R&D

Ipex beschikt altijd als eerste over nieuwe technologische oplossingen om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid

IPEX is gespecialiseerd in het beheer en verwerken van variabele gegevens. De voornaamste missie is om de behoeften en verwachtingen van haar klanten op te stellen om een ultra gepersonaliseerde oplossing te bieden.